STOP met jezelf te kwellen met onbereikbare diëten en hypes en gun jezelf méér!❤️ 

Door te kiezen voor het opdoen van de juiste kennis voor jezelf en jouw lichaam weet jij straks wel beter dan weer mee te gaan in nieuwe commerciële hypes en diëten. Door te investeren in een lifestyle in plaats van een te streng en onbereikbaar dieet, krijg je eindelijk dat lichaam wat jij wenst voor jezelf. Het mooie is dat je niet alleen een gezond gewicht bereikt, maar ook weet vast te houden. Hierdoor ben jij toekomstige terugval-momenten vóór, en heb jij de touwtjes in eigen handen. 

Hieronder geef ik jou alvast een aantal tips die je meteen kunt inzetten voor het hanteren van een gezonde leefstijl.

Artikelen in Van dieet naar lifestyle

 • Eet gemiddeld om de 2-3 uur vanaf je ontbijt om je verbranding hoog te houden. 
  Hierdoor krijgt je lichaam structuur en regelmaat, waardoor het in een veilige modus zit. Dit betekent een hogere verbranding, méér energie en een goed energieverbruik waardoor je makkelijker afvalt en sneller je doel bereikt.

 • Eet volwaardige producten. Volwaardige voeding is onbewerkt, rijk in smaak en zit vol met voedingsstoffen. 

 •  Zorg voor een goede voorbereiding in de ochtend en neem je eten voor de hele dag mee zodat je minder gevoelig bent voor verleidingen van buitenaf.

 • Maak afspraken met jezelf op het moment dat je naar een feestje gaat en blijf daarbij. Op het moment dat je afspraken met jezelf maakt ga je ervaren dat de afspraak minder moeilijk na te komen is ipv dat je deze niet maakt. Geen afspraak betekent simpelweg niks na te komen. Daarnaast krijg je een enorme boost  aan zelfvertrouwen door het nakomen van je eigen gemaakte commitment. 

 • Haal de juiste boodschappen in huis en zorg dat er voldoende gezonde producten in huis zijn zodat je gezonde keuzes kunt blijven maken in plaats van sneller in de verleiding komt om terug te vallen in oude patronen in oud eetgedrag

 •  Lees etiketten in plaats van dat je uitgaat van commerciële gezondheidsclaims op de voorkant van een verpakking.

 • Wees dankbaar voor elke nieuwe stap die jij zet richting je nieuwe gezonde lifestyle. Als het een dag minder goed gaat, accepteer dit dan en pak het de volgende dag gewoon weer lekker op. Een verloren dag is immers geen verloren zaak! Je mag trots zijn op jezelf.

  Graag persoonlijk advies over inrichten van jouw lifestyle en het behalen van jouw persoonlijke doelen? Laat dan hier jouw gegevens achter in het kennismakingsformulier.